Bli en del av Ett jämställt Skåne

Vill ni också ha ett mer jämställt Skåne? Nu har ni möjligheten att på ett enkelt sätt visa det och samtidigt lära er en massa om jämställdhet. Anslut er organisation eller företag till Ett jämställt Skåne!

Genom att ansluta er till Ett jämställt Skåne bidrar ni till att förverkliga Skånes jämställdhetsstrategi. Förutom symbolvärdet av att visa att jämställdhetsarbete är viktigt för er kommer ni också ingå i ett nätverk och få tillgång till utbildningar och stöd i ert jämställdhetsarbete. Dessutom får ni ett välkomstpaket med ett intyg och ett digitalt märke till er webbplats. Men framför allt, utöver all inspiration och goda exempel, blir er organisation föregångare i länet och viktiga ambassadörer.*

Beslutet att ansluta sig ska vara förankrat i organisationens ledning.

Se vem och hur många som hittills har anslutit sig

Tillsammans skapar vi ett jämställt Skåne!

Vad händer efter att jag har klickat på skicka?

När ni har anslutit er kommer ni att välkomnas och listas här på sajten. Ert deltagande kommer också att spridas via andra kanaler, såsom twitter, facebook och instagram. Positiv marknadsföring som ger viktig goodwill!

Ni kommer att få ett välkomstpaket på e-post med ett digitalt märke som ni kan använda på er hemsida, ett intyg som ni kan skylta med vid er entré eller reception, samt ett nyhetsbrev med tips och goda exempel. Vad ni däremot inte kommer att få är någon granskning, något merarbete eller kostnader. Det finns inga kontroller eller krav på er – detta handlar om att ni erbjuds samverkan och stöd. Det är ledningen i er organisation som ska besluta om anslutningen. Alla är välkomna och viktiga i detta arbete!

Nyhetsbrev

Några gånger under året ger vi ut ett nyhetsbrev med information om aktuella händelser inom jämställdhetsområdet, tips om utbildningar och seminarier och mycket mer. Är du intresserad? Klicka här och ange ditt namn och e-post så får du också ta del av det senaste inom jämställdhetsområdet i Skåne.

 

*Observera att vi förbehåller oss rätten att neka anslutningar som ej uppfyller de statliga Demokrativillkoren – verksamheten ska ha ett huvudsakligt syfte som är förenligt med de värderingar som präglar ett demokratiskt samhälle och respektera demokratins idéer, inklusive jämställdhet och förbud mot diskriminering.