Vi är en del av Ett jämställt Skåne

Antidiskrimineringsbyrån Norra Skåne

Vi välkomnar antidiskrimineringsbyrån Norra Skåne Norra Skåne med följande bidrag:

Antidiskrimineringsbyrån Norra Skåne är en partipolitiskt och religiöst obunden ideell förening. Vi bidrar till Ett jämställt Skåne genom vårt arbete för lika rättigheter och för att motverka och förebygga alla former av diskriminering.
Vi ger gratis råd och stöd till dig som blivit utsatt för diskriminering. Till oss kan du vända dig om du har blivit utsatt för diskriminering på grund av kön, könsidentitet eller könsuttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsförmåga, sexuell läggning eller ålder.
Vi erbjuder också utbildningar om diskrimineringslagen, mänskliga rättigheter och normkritik. I vårt förebyggande arbete ingår även föreläsningar, opinionsarbete, projekt och andra arrangemang så som Antirasistiska Filmdagar och Helsingborg Pride.

Vi finns till för dig som bor eller verkar i någon av följande 15 skånska kommuner: Bjuv, Båstad, Helsingborg, Hässleholm, Höganäs, Höör, Klippan, Landskrona, Perstorp, Svalöv, Åstorp, Ängelholm, Örkelljunga, Osby och Östra Göinge.

 

Kontaktperson för arbetet: Jenny Mörk

E-post: jenny.mork@adbnorraskane.se

Logga-webb-1-e1529521873800

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s