Vi är en del av Ett jämställt Skåne

Trans- och tjejjouren i Malmö

Vi välkomnar Trans- och tjejjouren som en del av Ett jämställt Skåne med följande bidrag:

Trans- och Tjejjouren i Malmö är en partipolitiskt och religiöst obunden ideell förening som vänder sig till tjejer, unga kvinnor och unga transpersoner mellan 12 och 30 år. Vår stödverksamhet är vår främsta funktion. Vi har varit verksamma sedan 2000 och har genom chatt och mail, och tidigare via telefon, stöttat tusentals unga personer som av olika anledningar behövt någon att prata med. Vi har tystnadslöfte och ingen anmälningsplikt. Trans- och Tjejjouren i Malmö arbetar även förebyggande genom att besöka skolor, delta i festivaler, events, mässor och liknande. Vi föreläser om sex och samtycke i högstadie- och gymnasieskolor. Mer info om oss finns på tjim.se

Kontaktperson för arbetet: Johanna Andersson

Epost: info@tjim.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s