Vi är en del av Ett jämställt Skåne

Winnet Malmö

Vi välkomnar Winnet Malmö som en del av Ett jämställt Skåne med följande bidrag:

Winnet Malmö bygger nätverk, driver projekt, skapar mötesplatser och samarbetar för att underlätta för ömsesidig integration och skapa ett jämställt och inkluderande samhälle. Att bidra till nyanlända kvinnors snabbare integration genom hälsofrämjande insatser är ett viktigt mål för oss. Vi vill tillhöra och bidra till den ideella kvinnorörelses arbete för att förbättra kvinnors demokratiska förutsättningar och livsvillkor som en viktig samhällsaktör. En stor uppgift för Winnet Malmö är att till sina medlemmar förmedla kunskap om Kvinnokonventionen som är det viktigaste dokumentet för kvinnors rättigheter. Vi står bakom de svenska jämställdhetspolitiska målen.

Kontaktperson för arbetet: Jelica Ugricic

E-post: jelica.ugricic@winnet.se

 

 

 

 

 

 

E-post:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s