Inspirerande exempel

”Du avgör!” – en nationell satsning riktad till sexköpare

woman sitting on bed in room with light from window (abuse conceEtt sätt att arbeta mot prostitution och människohandel är att rikta sig till de som styr efterfrågan – sexköparna. Eftersom försäljning och köp av sexuella tjänster idag till stor del sker via nätet har i dagarna en ny nationell satsning lanserats som går ut på att nå sexköparna på nätet.

Genom kampanjen har det registrerats 50 webbsidesdomäner som påminner om de webbsidesadresser som marknadsför sexuella tjänster. De personer som hamnar på någon av kampanjens webbsidesadresser kommer att mötas av en fråga som handlar om sexköp och information om att sexköp är ett brott samt att det finns hjälp att få.

Till kampanjen ”Du avgör!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s