Vi är en del av Ett jämställt Skåne

ATIM Kvinno- och ungdomsjour

Vi välkomnar ATIM Kvinno- och ungdomsjour som en del av Ett jämställt Skåne med följande bidrag:

ATIM är en kombinerad kvinno- och ungdomsjour med särskild fokus på individer och familjer vilka riskerar att drabbas eller har drabbats av relationsvåld. Verksamheten grundades som en ideell förening år 2004 och har sedan 2005 drivit skyddat boende för våldsutsatta kvinnor och deras barn. 2012 startade ATIM Tjejjour, som från och med 2016 är ATIM Ungdomsjour, med både utåtriktad och förebyggande verksamhet i skolor samt stöd via telefon, mail och chatt för utsatta unga oavsett kön. ATIM har spetskompetens kring våld i nära relationer, hedersrelaterad problematik, stalkning, sexuellt och ekonomiskt våld. Alla är välkomna att kontakta oss, oberoende av kön, etnicitet, sexualitet, trosuppfattning, levnadsvillkor eller funktionsvariationer. Vi arbetar för ett jämställt samhälle utan våld.

Läs mer om ATIM Kvinno- och ungdomsjour

Kontaktperson för arbetet: Malin Sundvisson

E-post: malin@atim.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s