Inspirerande exempel

Malmö vässar arbetet med jämställdhet

Nu ska Malmö stad arbeta för att de nationella jämställdhetspolitiska målen blir verklighet i Skåne. Malmö stad ansluter sig till strategin “Ett jämställt Skåne”, det beslöt kommunstyrelsen på onsdagen den 31 maj.

– Genom att ansluta oss till Skånes jämställdhetsstrategi antar vi inte bara ambitiösa mål för arbetet med jämställdhet, utan får också möjlighet att delta i ett strukturerat utbyte av erfarenheter och idéer mellan skånska kommuner, säger Nils Karlsson (MP), kommunalråd med ansvar för demokrati, jämställdhet och mänskliga rättigheter.

Läs mer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s