Inspirerande exempel

Förändra med inkluderande kommunikation

Välkommen på premiär, Ett jämställt Skånes första seminarium

Tid: 16 juni klockan 09.00 – 12.00
Plats: Länsstyrelsen Skåne,
Kungsgatan 13, Malmö

Program och länk till anmälan: Inbjudan 16 juni.pdf

Kommunikation är ett starkt verktyg för att skapa förändring och driva utvecklingen framåt. Men det kräver aktiva val. Och ibland känns det som en djungel när man vill göra rätt. Genom att kommunicera inkluderande och ta hänsyn till att samhället består av en mängd olika människor, kan vi bidra till jämlikhet och ett samhälle där alla har samma makt att påverka och forma sina egna liv. I det här seminariet delar Länsstyrelsen Skåne med sig av sin kunskap, ger verktyg för att ifrågasätta och problematisera och att se världen med nya ögon.

Dela med dig och ta del av

Efter föreläsningen kommer vi att tillsammans dela erfarenheter av att arbeta inkluderande med varandra. Ta gärna med era egna erfarenheter och passa på att dela med er av både  bra och dåliga exempel, funderingar, farhågor och drömmar så lär vi av varandra.

Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s