Vi är en del av Ett jämställt Skåne

Noomi, Hela Människan i Malmö

Vi välkomnar Hela Människan i Malmö som en del av ett Jämställt Skåne med följande bidrag:

Noomi ger stöd till våldsutsatta kvinnor med fokus på kvinnor som utnyttjats i prostitution och människohandel för sexuella ändamål. Verksamheten drivs av föreningen Hela Människan i Malmö. Noomi vill på olika plan verka för ett stärkt skydd för kvinnor i målgruppen. Vi arbetar uppsökande, och kan erbjuda skyddat boende och andra stödinsatser. Vi bedriver även informationsarbete som syftar till att sprida kunskap om prostitution och människohandel för sexuella ändamål. Noomi vill verka för att nationellt förbättra stödet för utsatta genom samarbete med myndigheter och andra frivilligorganisationer, främst genom Plattformen Civila Sverige mot människohandel.

Läs mer om Hela Människan i Malmö

Kontaktperson för arbetet: Elisabeth Samuelsson

E-post: noomi@helamanniskan.se

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s