Vi är en del av Ett jämställt Skåne

NÄTVERKET – Idéburen sektor Skåne

Vi välkomnar NÄTVERKET – Idéburen sektor Skåne som en del av Ett jämställt Skåne med följande bidrag:

NÄTVERKET – Idéburen sektor Skåne är en intresseorganisation för den idéburna sektorn i Skåne. Genom kunskapsutveckling, omvärldsanalys och påverkansarbete skapar vi förutsättningar för idéburna organisationer att tillsammans med den offentliga sektorn, näringslivet, akademin och enskilda engagerade medborgare kunna ta ansvar för den miljömässiga, sociala, ekonomiska och kulturella utvecklingen i regionen.
21 000 idéburna organisationer (ideella föreningar, ekonomiska föreningar, samfund, allmännyttiga stiftelser) utgör mötes- och utvecklingsplatser som bygger på demokratiska värderingar och bidrar till det sociala kapitalet och mellanmänskliga kittet. Engagemanget för ökad jämställdhet har sprungit ur folkrörelser och föreningar. För att nå Det öppna Skåne 2030 och målet med jämställdhetsstrategin bör arbetet fortsätta och fördjupas. NÄTVERKET vill bidra med kunskapsutveckling, tvärsektoriell nätverkande och påverkansarbete för att närma oss målen.

Läs mer om NÄTVERKET

Kontaktperson för arbetet: Tora Törnquist

E-post: tora@natverket.org

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s